Hansi i Chile, del 3

Halla gutter og jenter

Liten oppdatering, siste dagene har vaert saa som saa…. Mye bolgesurf og lite seiling. Har vaert mye i puertecillio med noen jeg har blitt kjent med her nede…Har vaert saann ca skulderhoyde…perfekt for min 6.1…Campet der 4 netter tilsammen… Ellers har jeg vaert mye i Pichilemu og surfet Lobos med noen andre jeg har blitt kjent med…Ganske fett, ikke saa mye strom der naar det er litt mindre….

Vidar og de kom for fem dager siden, og vi har seilt tre dager siden de kom. I gaar var alle der som skal vaere med paa konkurransen…En del fotografer og noen av proffene i pwa…Kauli Seadi, Timo Mullen, Victor og Vidar og Orjan+++ Var egentlig ganske daarlige forhold, litt lite med 4.7 for meg, og ca 1,5 meter….Var kult aa seile, for alle var der, men jeg ble ikke veldig imponert over seilingen. Eneste som jeg syntes var fett aa se paa var de som satte goitere. Victor Fernandes og Timo hadde noen som de landet i plan rett i facen paa bolga…Ellers var det ikke noe utenom det vanlige… Vanlighvis seiler jeg med smaa seil i forhold til alle andre, men i gaar seilte Kauli med 4.4 og mente han var overrigget…

To dager for, seite vi paa Topocalma i opp til logo storrelse paa bolgene og 4.2-3.7 fore.Vidar og Orjan seilte med 4.0, og Orjan hadde den hoyeste baklangsen jeg noen gang har sett live for…Tuller ikke naar jeg sier den maa ha vaert opp imot ti meter hoy….

Naa ser det veldig usikkert ut vaermessig for de neste dagene, men det ser ut til at det blir forhold i helgen naar Red Bull konkurransen skal vaere… Jeg er naa i Pichilemu og haaper paa litt morgen surf i morra. For det muligens blir vind igjen paa Topocalma i morren ettermiddag…

Til neste gang…

Snakkes

-Hansi

One thought on “Hansi i Chile, del 3

  1. Viva Hansi kult å høre fra deg hansi. skal du delta? hadde vært kult om du hadde vært med. gi gass uansett. norwegen er kaldt og miserabelt. kos deg masse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *