Demo av 06 modeller på Larkollen i morgen.

I morgen Lørdag er det meldt bra med vind på Østlandet. Vi kjører derfor i gang en demo på Larkollen fra klokken 1100. Her har du muligheter for å prøve 2006 modeller fra F2, Fanatic, Mistral og North Sails. Martin og Helge er på plass og hjelper deg med å tilpasse utstyret etter behov. Kom og prøv alle godbitene fra merkene som leder an utviklingen.. Sees på stranden..

4 thoughts on “Demo av 06 modeller på Larkollen i morgen.

  1. Helge tar sin første loop Vi gleder oss alle til å se Helge loope i morgen. Skal ta med kamera og førstehjelpsutstyr. Dette kommer til å bli en bra morgen (vinden kommer tidlig)

  2. Fin dag! Topp forhold og veldig bra opplegg! Takk for test av brett. Ok kanskje litt kastevind og vinden løyet ved 13 tiden – så noen av oss dro hjem – selvfølgelig økte den på senere… Seiler du med susp Rolv?

  3. Fanatic Hawk 110 + NS Crossride 6.6 Seilte Fanatic Hawk 110 + NS Crossride 6.6 + ION 5/3 Quantum. http://www.ion-wetsuits.com/. Opplevelsen var deilig, vinden var veldig skiftende, men med denne pakka beholdt jeg kontroll og fart på en imponerende måte. Godt og varmt var det også idag i superdrakta fra ION. Hawken er et av de mest balanserte brettene jeg har stått på. Uansett om trøkk i riggen, ble aldri brettet tungt på bakfoten eller riggen tøff på bakre hånda. Dette bare aksellrerte i kastene og oppførte seg sivillisert i toppfart og presist i jibbene. Behagelig volumfordeling gjorde stilla forbi Larkollenknatten til en avslappet transportetappe. Denne pakka kan jeg anbefale på det varmeste for fjord cruising og hoppeleik i rotete sjø. Helge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *