6 thoughts on “Bursdagsfeiring i Drøbak i går..

  1. grattis Hallo PØ. Grattis med dagen fra oss i Stavanger. Godt å se at du holder koken i Oslo bukta.Vi hadder forøvrig en bra dag på Y i dag. Vi seilte 4.5 og de største setta pompa inn med 6 m.Så en meget god dag på Jær kysten. Kjør jernet.

  2. . Gratulerer med dagen Pål. Kunne ikke komme på feiringen. Skulle ha russebilen på NAF-test. Får komme sterkere tilbake på 26-års dagen.

  3. Grattis Fra Western Australia Grattis med \"25\" eller 33 ars dagen Pal..! haper dere alle hadde det goy i drobak igar.. Fine bilder, rock on.. I Perth er det snart examner, for 3 mnd ferie til surf og windsurf..

  4. konfirmant Takker for fine hilsener! Martins markedsføring av min \"25\" års dag er jo så gjennomført at jeg snart tror det selv…vi får iallefall prøve å surfe som vi blir yngre og yngre, selv om definitivt \"gullklokka\" nærmer seg. He he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *