Snowboard Forbundet inviterer!

Det er duket for en sosial samling for alle snø hungrige brett jenter Lørdag 19. November. Powder Puff Girls/NSBF inviterer da til en kose kveld på Scene West, med visning av jente filmen “Transfer”. Kryss av i kalenderen og bestill nachscpiel!


PowderPuff Girls presenterer:

RIDERS’ NIGHT OUT!
Snowboardjenter dropper inn på Scene West lørdag 19 november!

Fest og stor visning av Transfer – medvirkende Kjersti Buaas, Stine Bruun-Kjeldaas, Lisa Wiik (NO)!
Karl Johans gate 35, erverdige Scene West (gamle Victoria Theater)
Dørene åpner kl 22.00
DJ Malin spinner plater
Alle som kan krype og gå i snowboard Norge!

PowderPuff Girls vil 19. november starte sesongen for fullt med filmvisning av jentefilmen ”Transfer”! Filmen er årets råeste jentefilm og vi mener det er en perfekt start på en sesong jentene kommer til å markere seg som aldri før! I OL er Kjersti Buaas klar favoritt og de norske snowboarderne kommer til å regjere i utlandet i år! Her hjemme vil også vi komme i stemning og sette standarden for vinteren! Som en inspirasjonskilde vil vi vise Oslo hvordan vi snowboardjenter fester og at det finnes jenter der ute som kicker ass på snø!

Kvelden er en kveld laget av jenter og for jenter, men gutta er selvfølgelig hjertelig velkommen! Vi er glad i gutta og tror gutta kommer til å kose seg! Klokken 22.00 og utover må man befinne seg på Scene West for å være der det skjer! Filmen setter vi på klokken 23.00, så innen den tid håper vi å ha alle snowboardere som kan krype og gå innenfor dørene! Når ikke filmen ruller holder DJ Malin stemningen oppe med soul musikk! Klokken 02.00 er det på tide å komme seg på nach så da slår vi på lyset og sender folket ut for å gjøre Oslos gater litt mindre trygge!

Sånn praktisk koster det 50 kr å komme inn og du må ha et bevis på at du er over 18 år! Ellers er kleskoden; dress to impress (ta på deg hva du vil…!) og som det sto i invitasjonen til farmors juletrefest i fjor; ta med behagelig skotøy, godt humør og kom til en kveld med musikk, godteposer og rocking av dansefoten.

One thought on “Snowboard Forbundet inviterer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *