Windsurfing trening..

Rolv setter i gang trening for de som er redd for at windsurfingmusklene er i ferd med å forsvinne. Neste tirsdag er det sosial samling på SATS på sjølyst, med etterfølgende pizza samling. Nå er det bare å finne frem trenings klærne og kondisen.. Les mer om treningen på Rolvs egen hjemmeside

10 thoughts on “Windsurfing trening..

 1. Surfing??? Hvor kredibelt er dette nettstedet som ikke vet forskjell på surfing og seiling??? Er det bare windsurfere som vil sole seg litt og kalle seg surfere…Nei! Bruker du seil er du nødt til å seile!

 2. En kommentar til Surferen Med risiko for å blåse opp en sleivete kommentar fra din side, så velger jeg likevel å svare på ditt innlegg her. Dine to tidligere posteringer ble sensurert fordi du brukte upassende språk. Bruk normal folkeskikk så kan du skrive og mene hva du vil. En ting til, hva får deg til å tro at windsurfere skulle ønske at de var bølgesurfere???

 3. Hmmmm. Er selvsensur aktuelt også Martin??? Er det en grunn til at du blir provosert her???? Det er kun snakk om korrekte betegnelser på sportene vi elsker. Det bygger ikke akkurat saken din når du svarer på denne måten. Har du en overskrift som \"surfe trening\" begynner nok alle som surfer å lure. For det første er det ingen som refererer til noen som helst form for surfing som trening. Jeg anntar at de fleste som leser dette vil lure litt….
  Samtidig fanger du oppmerksomheten til ALLE surfere som leser overskriften, for så å få oss til å lese artikkelen. Når vi oppdager at vi har blitt \"lurt\" til å lese om windsurf….tenker vi at den som har skrevet artikkelen ikke helt vet hva han holder på med…..eller? At han heller skulle ønske han kunne surfe!

 4. bare surfing er surfing støtter faktisk Surferen. SSS8 burde holde seg for god for å blande begrepene omkring surfing og brettseiling.

 5. Litt feil fokus? Kanskje man heller burde se at dette er et bra tiltak, og ikke henge seg opp i unødvendige detaljer..

 6. Trening for alle, surfere, kitere og windsurfere Rart hvordan det altid skal dukke opp noen negative personer når man skal gjøre noe hyggelig. Synd!

  Treningstimen er for alle som vil være med. Jeg mener at også surfere uten seil burde komme på timen. Jeg regner med at også dere ønsker å opprettholde en viss bra form ?
  Tror vi kommer til å få det moro.

 7. STERKE ROLV 2 At du loftet vektstanga med mest vekter av alle og bare holdt den fast med tommeltotten og pekefinger,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *