Hemsedal Open.

Lørdag 15. Oktober er det klart for del 2 av “Hemsedal Open”. Forrige helg gikk arrangementet av stabelen i Oslo. Førstkommende Lørdag står Bergen for tur.

Det har til tider vert stor forvirring rundt arrangementet. Først var det sagt at det skulle være en slopestyle contest på Torgalmenningen. Dette ble til og med annonsert på webben til bla. Hemsedal. Deretter var det big-jump på Torgalmenningen. Det som hele tiden har blitt planlagt er allikevel en wallride contest på Festplassen. Konkurranse formatet blir det samme som i Oslo forrige helg, bare med færre deltakere. Etternølere og sengevætere kan melde seg på klokken 14.00 på Festplassen. Samme tid starter practice`n. Selve konkurransen starter klokken 16.

Etter contesten blir det “After party” med premie utdeling fra kl. 19. på Landmark. Her er det hverken slips eller båndtvang denne kvelden. Fine filmer ruller på veggene og vi håper på fulle mugger på begge sider av baren. Secret nachscpiel for alle gode Base-kunder når dørene stenger. Spør etter veiannvisning. Når det blir lyst går vi hjem.
Hemsedal Open

One thought on “Hemsedal Open.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *