Volcom Codfish 2005 29-30 Oktober

Det er klart for VOLCOM CODFISH 05. surfcontest 29-30 oktober.

Da er det under en maaned igjen för det nok en gang er dags for Volcom Codfish surfekonkurranse i Stavanger.. Kanskje den eneste konkurransen i Norge som trekker til seg alt fra rockstars, bankdirektörer og bums, alenemödre, snowboardpros, uföretrygdede men dog habile surfere (?) og mediascum..

Sett av helgen 29-30 Oktober, da braker det lös i dobbel forstand. Först og fremst i form av uendelige lavtrykk i nordsjöen som utlöser depresjoner & selvmordstanker hos de svake, kronerulling hos solstudioinnehavere og ereksjoner hos dem som vet aa sette pris paa höstvaeret i Noreg, istedet for aa irritere seg over det. Storm er = Bölger, for deg som sov i akkurat den timen paa skolen.

Og hvem andre enn oss surfere er det vel som gidder aa ta opp vaermeldinga paa video mens vi bötter innpaa med popcorn og sier „Fett“ til oss selv, i det Siri kaster inn haandkledet og stenger av vaermeldinga til neste mai? Tör du gaa glipp av denne fete helgen?? Neppe….Kommer Jensen til aa forsvare tittelen? You won’t know if you don’t show

Volcom lover gratis mat, gratis drikke, gratis paamelding, gratis stash og plenty med hön (Om ikke paa stranden, saa garantert paa kvelden) denne hösthelgen i Stavanger.Som vanlig blir det registrering paa stranden konkurransedagenn.

Det jobbes for öyeblikket paa harde livet med aa plukke riktig band for kvelden, vi har altfor mange aa velge mellom. Motörhead faller ut pga sykdom, Turbo er opptatt i Aas, men vi lover aa komme tilbake med info om hvilket band som stepper inn asap. Mulig det blir visning av den nye Bruce filmen ogsaa. Uansett, saa blir det braaaaaaaak. Sett av begge dager, da det, avhengig av vind og swellretning kan bli nödvendig aa avholde konkurransen ogsaa paa söndagen. Vinneren kvalifiserer til Volcom Qualifying Series Champs som finner sted i Newport Beach, California i Mai 2006, der premiepotten er hele 70.000$

Terje Haakonsen har lovet sin ankomst, vi faar besök fra Portugal, Mikkel Bang og Freddie Fox er tilstede, det samme er Mads Jonsson, som kommer med sin nye „Bottled balls“ oppfinnelse (Se siste Playboard )og stiller til start. Som vanlig dukker nok det nok opp noen Tv-kanaler, samt vaar kite-entusiast og venn fra gruppa Turbolego. Ring Jaymin paa 41401800 om du er ung, enslig og vakker jente som söker, eller om du bare lurer paa noe konkurranserelevant..

See www.volcom.com for mere info


Sett av helgen allerede nå..


Vi håper på slike forhold

Juice..


Ja det blir party!!

2 thoughts on “Volcom Codfish 2005 29-30 Oktober

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *