Srfsnosk8 team kjører fyller 20

Knut er en av våre mest dedikerte surfere. Han er en del av den nå beryktede mosse ligaen, og er alltid på plass der det er bølger eller vind. På to år(!!) har denne gutten gått fra å være nybegynner på stort brett til å bli en av landets beste freestylere.

Det er rått se hvor fort man utvikler seg i dag, hvis man er dedikert. Full av guts, charger han det meste, og har utviklet en egen forlengs, FLIK FLAK FORWARD! Knut begynner forøvrig å jobbe i butikken i Oslo i November. Gratulerer med dagen Knut!! Les mer om Knut her.

2 thoughts on “Srfsnosk8 team kjører fyller 20

  1. Team SrfSnoSk8 Hurra. Knut er og blir en inspirasjon å se på vannet med trixx og bra seiling.
    Grattis med dagen.

  2. GRATTIS!! Grattis med dagen, endelig voksen:) skal ta en bursdags trall for deg, men ikke her! idag blir det surf, for ikke å snakke om imorgen på Brattestø!!!! Viva la surf..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *