Speed på indre havn

Moro i Oslo i dag! Testing testing testing Speed med ny windsurfing GPS modul.

Jeg hadde gleden av å teste ut plassen i Bjørvika idag. Det er jo greit å sjekke forholdene foran Operaen, for det skal jo stikke ut i vannet og bli sikkert en fin plass å gå ut i fra. Dessverre måtte jeg lure meg ned på rivningsplassen litt ovenfor, men det gikk greit. Når vinden svinger østlig og feier ut Bunnefjorden er dette en plass for spesiellt interesserte.

Alltid gøy å seile RTX slalom og North Sails Warp 7.0, men denne gangen fikk jeg også testet en av 40 cm Freespeed finne fra Curtis (jeg kunne nok hatt noe mindre, jada). Og neste års fantastiske våtdrakt fra ION (North Sails). Jeg trodde jeg hadde en bra drakt før jeg prøvde denne. Dakine Fusion sitte trapesen var et naturlig valg under hissige forhold som dette. Vinden slang litt fra 8 til 13 m/s så joda, det gikk unna. Se Selv på videolinken. Nå gleder jeg meg bare til F2 speed og slalombrettene kommer inn om et par uker! Jeg prøvde også Navman windsurfing GPS, det var både trist (for jeg syntes jeg seilte mye fortere enn det den viste) Og jævlig gøy, for å se hastigheten er ekstremt tilfredstillende….Navman M300

4 thoughts on “Speed på indre havn

  1. Funky GPS Den funker som den skal for windsurf og kite i alle fall. Blir det surfbart i helgen så får vi testet hvordan den er å svømme med, men generellt er den i alle fall en billig måte å måle fart, retning og eventuelle tid og klokke funksjoner. Har ikke testet den for regatta ennå, men det kommer. Vi begynner å selge den i Oslo, Bergen og Stavanger om kort tid.

  2. Bra stil Helge. Har seilt med Anders Føyen 3 ganger i år.
    Han er også tilbake på Slalombrett og store seil. Dere to burde ta en shootout.
    Først over fjorden f.eks he, he.

  3. 79 km/t på Lista i helgen Tja…Å skal en si a? Jo under fine forhold på lista i helgen (Kviljo) gikk det unna over all forventing. Persen er nå 79 km/t med RTXén, og North 70 og 36 cm finne. Eller styggfort med andre ord. Litt mer trøkk og jeg bikker 80….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *