Jens (12) er Rookie of the year!

Jens og Ella dominerte i Hafrsfjord i helgen! Men også Gina, Nora, Silje, May, og en liste for søndagens jr. seilere imponerte med fantastisk utvikling.

Jens feide rundt i plan og brukte trapes. Han hadde god brettkontroll, og blir et spennende talent å følge fremover. Gratulerer! Ella klappet inn kjølen og kjente vel så vidt hva som skjer i plan. Disse to behersket banen godt. Nora og Gina byttet litt på å komme i mål. Kjempe gøy å se at dere lærte så mye på så kort tid! Mia som først kom på søndag fikk farta godt opp de siste regattaene, stå på så parkerer du snart storebror! Søndagsgutta, Erlend og Helleik uten erfaring lærte fort og kom seg av og til gjennom banen de også, litt mer tid på vannet så fiser dere rundt som surfesjefer dere også! Takk til Rotem(15) som viste at selv et lite slalombrett kan seiles uten å være i plan bare balansen er god nok. (Freestyle blir nok disiplinen din, der kan du bruke den imponerende balansen din).

Alle som var med fikk beholde Helly Hansen vesten de fikk utdelt, i tilegg vant de luer, nøkkelkjeder og caps fra Dakine. Og Jens The Rookie of 2005 vant en Kite fra North Kiteboarding på 1.8m2 som han kan bruke på land og på snø.

Takk til Frank fra SBF og andre hjelpsomme foreldre!

Så snart bilder er innsamlet kommer mer publisering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *