Resultater fra Wakeboard NM

Bergen Wakeboard Klubb viste styrke med et nærmest prikkfritt arrangement i helgen. Klubben som på under tre år har vokst til landets største mønstret så vel familie og venner til dugnad. Skiftende vær til tross stilte over 500 tilskuere i løpet av dagen. Solen kom også frem under herre finalen.

Tivoli tomten er relativt stor, så det virket ikke som om det kom så mange tilskuere Lørdag. Peppes Pizza hadde en stand hvor de delte ut gratis frisbee`er og andre reklame effekter og de anslår at det var over 500 innom i løpet av dagen. Det er i allefall ny rekord i Norsk Wakeboard sammenheng. Det ble en litt langdryg dag, så selv vi kan forstå at ikke alle holdt ut hele dagen. Amerikaneren “Todd Kyser” var hentet inn som pause underholdning. Han er verdens beste “Air-Chair” kjører, og imponerte stort med showet sitt. Han dro 6-7 meter høye 360`er og inverted rolls.
Konserten med Manheads var et fyrverkeri, og folk som gikk før konserten gikk virkelig glipp av noe. Følg linken og last ned god gammaldags Rock`n Roll.

Finale resultater:

Åpen klasse herrer:
1. Egil Furre – 88,33 poeng
2. Jon Aabøe – 81,66 poeng
3. Kjell Magne Hjønnevåg – 65 poeng
4. Dan Iversen – 60 poeng
5. Christian Fyrand – 46,66 poeng
6. Tor Øystein Osa Michaelsen – 43,33 poeng
7. Joakim Kleppe – 40 poeng
8. Rune Busch – 26,66 poeng

Åpen klasse damer:
1. Kristin Wasmuth – 80 poeng
2. Trudi Andersen – 38,33 poeng
3. Anne-Linn Johannessen – 30 poeng
4. Christina Bateman – 20 poeng
5. Birte Mo Lem – 8,33 poeng
6. Kristin Tveiterå – 3,33 poeng

Kjell Magne Hjønnevåg vant DoubleUp contesten etter konserten. Han kvitterte dermed ut en wakeskate fra Hyperlite og en fet wakeboard hjelm fra Pro-Tech.
Link til Bergensavisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *