Tre år på hold.

Det nærmer seg tre år siden Os skate klubb, sør for Bergen, var heldig å få tildelt en mini ramp. Det var Diplom Is som skulle lansere en ny “sommer-hit” de kalte “Surface”. I den forbindelse gav de bort endel ramper i en form for markedsførings stunt. Ikke vet vi om isen fremdeles er å få kjøpt, men rampen er fremdeles flunkende ny!

Os skate klubb har nærmest gått i oppløsning etter at den gamle hallen brant ned. Rampen som er levert i ferdige moduler fra de anerkjente LS gutta har stått på et kommunalt lager i nærmere tre år. Når Anders fra skate klubben tok kontakt med Base for å få gjort noe med saken var det ikke vanskelig å sette av tid til litt snekring. Selv om ingen i klubben er konstruksjons kyndige har de fått lagt til rette for en fin liten skate park på Os. Klubben fikk i en periode inntekter fra lokale spille automater og dette samlet seg opp på en konto som siden har stått urørt. Nå er grisen knust og arealet klubben har fått tildelt av kommunen er ferdig asvaltert.

Beliggenheten er tilnermet perfekt. Det bygges i disse dager en ny svømme hall på Kuventræ. Fra før av ligger det blant annet en barne skole, tre fotball baner og en idretts hall like i nærheten, og skate parken får en ballbinge som nermeste nabo. I første omgang blir mini`en satt opp, men etterhvert vil det komme både rail, flere banks, en pyramide og mer.

Vi kommer tilbake med mer info når rampen står klar!

4 thoughts on “Tre år på hold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *