Paul Kabugo til OL

Har du noengang hørt om en snowboarder fra Uganda?? Ikke? Vel da har du en her… Paul Kabugo har riktignok bodd i Norge noen år og rukket å cruise mye pudder på Voss allerede. Nå vil han til Vinter OL….for Uganda.

Paul har blitt skikkelig hekta på snowboard. Det er ikke mange som har like mange dager på brett som ham i løpet av vinteren. Har du ikke sett ham i Eikedalen eller på Voss i vinter så har du ikke vert mye på fjellet.
Ettersom Paul har opphold i Norge på humanitært grunnlag, faller han også innunder et støtte opplegg. Ingen som tilbringer litt tid sammen med Paul kan unngå å bli litt facinert av det positive vesenet hans, og dette har ført med seg at det er mange som ønsker å stille opp for han. Nå har en liten gruppe satt seg sammen for å utrede muligheten for at han kan få stille i OL for Uganda. Ettersom Uganda hverken har noe snowboard landslag eller skiforbund er dette en liten utfordring, men med navn som Heiberg på laget er det ikke umulig å få til. Det jobbes iherdig for å overbevise IOC om at han har noe der å gjøre. SrfSnoSk8 stiller med utstyr og hjelper ellers til der vi kan. Paul får utstyr fra F2, Vans, DaKine, Gotcha og Smith den kommende sesongen.

Klikk innom sidene hans. De er fremdeles under utforming, men det kommer stadig oppdateringer.

Sjekk sidene hans her!

One thought on “Paul Kabugo til OL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *