World Cup Sk8 i Praha…

Helgen 08.07.05 – 10.08.05 var det duket for World cup Sk8 i Praha eller mer kjent som Mystic Cup. Dette er den contesten de fleste proffene fra hele verden kommer på å det var ikke mangel på dem i år heller. For å nevne noen av de som var der: Tom Penny, Arto Sari, Bastien Salabanzi, Suski, Rodrigo Tx… listen bare fortsetter..

Skatingen var helt sinnsyk Bastien drepte hver ramp han var borti med Cab flips, ss heels, bigspin flip front board ned store railen. Arto skatet oxo helt rått men bommet en del i runnet sitt ellers var det mye bra skating av de fleste. En annen som er vært å nevne er Brasilianeren Diego Olevio Santos som rippet noe helt for j%$#lig. ss back tail ned store railen, nollie frontside crock ned samme rail, 360 flip Crocked grind osv..Denne mannen vil vi garantert se og høre mye av i Fremmtiden.

Resultater Street.

1. Bastien Salabanzi
2. Diego Olevio Santos
3. Austen Seaholm
4. Daniel Vieira
5. Danny Hamard

P.s flere bilder kommer.. så følg med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *