SrfCup Herdla

SrfCup på Herdla (Bergen) er Norgescupen med tema Slalom og Freestyle. Vi som ikke har bred nok boardbag til Formula gleder oss stort til å feie rundt på 8 tallsbane igjen og freestylerene ser fram til å være i absolutt fokus på en Norgescup.SurfCup Herdla Info

Herdla er windsurfing perlen i Bergensområdet med idelle forhold for Slalom og Freestyle. Vi forventer en trivlig helg med gode seilaser på dagen og SrfParty på gjestehuset. Alle deltagere sponser HellyHansen med noen kroner så middagen til 240 kr kommer ned i komfortable 150 kroner og SrfSnoSk8 legger litt i også så kvelden blir både billig og god.

Vi tar med Molecule Tuben og litt annet leketøy (Flexboard) i tilfelle det blir stille øyeblikk. Barn og ungdom er hjertlig velkommen og kan få prøve windsurfing når det ikke er en regatta som pågår. NSF autoriserte instruktører tilbyr gratis opplæring på begynnerbrett som BASE butikken stiller til disposisjon.

Slalom regattaen er enkel, det er to bøyer som seiles rundt i 8 tall. Har du en Screamer, Ultra Bee, Sunset Slalom eller en annen fjøl og en rigg fra 90tallet, så er det bare å stille opp! Nivået er variabelt så ingen grunn til å tvile selv om det er veldig lenge siden sist man rundet en bøye. Vi tar med et lass med premier og alle deltagere (hvis vi har nok da) får SrfCup Lycra til odel og eie.

Deltageren med det mest nostalgiske utstyret premieres med et par solbriller fra Smith Optics (verdi 1299,-) uansett plassering!

Håper å se deg på Herdla!

One thought on “SrfCup Herdla

  1. Flat out 6.6!? Ser bra ut for søndag. Liten kuling på kysten! Dette blir bra, endelig slalom igjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *