SrfCup Asker til helgen!

Seiling på mange nivå på Sjøstrand denne helgen! Vi inviterer alle som er litt interessert i windsurfing denne helgen til å enten å delta selv, sende barna sine på gratisminikurs, delta i Rookie of the year (hvis de kan seile og er mellom 8 og 15 år). Vi låner ut utstyr.

Her er det!

Asker Seilforening og Bærum Seilforening slår sine krefter sammen, med et felles arrangement for Racing. Stedet blir som vanlig Sjøstrand, og vi krysser fingrene for solgangsbris denne helgen, værmeldingen ser god og varm ut! I tillegg til Norges Cup i Racing, inviteres unge brettseilere til Rookie of the Year (premie og diplom til alle deltagere) og andre aktiviteter. Dette blir den mest fargerike happeningen i Oslofjorden denne sommeren!
www.asker-seilforening.no
www.baerumseilforening.no

Våre nasjonale mestere har akkurat returnert fra EM og er klare for å vise seg fram på hjemmebane. Her blir det fart og spenning!

Har du eget utstyr og lurer på om du rigger det riktig, ta det med og vi hjelper deg om du er litt tålmodig (de sportslige arrangementene er prioritert). Fra SeaSport er Helge og Martin til stede, ellers trenere fra KNS, Bærum SF og Asker SF.

Lørdag kveld griller og koser vi oss ut over natten i det flotte været som er meldt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *