Årets Wakeboards er endelig i butikkene!

Etter en lang og relativt guffen vår de fleste steder i landet, smaker det godt med sommerstemning i butikkene. Vi har fått inn mengder av godsaker i butikkene, så nå er det bare å komme innom for å “snope seg opp”! Årets Wakeboards, Vannski, Tuber og andre nødvendigheter fra Hyperlite, HO og Accurate er på plass.


Vi har fått inn wakeboards i alle klasser. Pakker med bindinger starter på 2999,- Selvfølgelig er det også mulig å bruke adskillig mye mer penger enn dette. Utvalget er stort!

Vannski kan fremdeles være en samlende aktivitet for hele familien, og har du en tante du ikke liker er det bare å sende henne ut i en av de verste tubene. For eksempel “Molekule” tuben du ser under. Dersom du ikke har tisset på deg etter en tur med denne bør det kanskje investeres i en større motor!

Uansett. Vi har utvalget! Sjekk nettbanken og linkene under.

Hyperlite
HO Sports
Accurate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *