Sentrum Game Of Skate I Bergen.

Lørdag 04.06.05 vil det bli holdt Sentrum game of SKATE i Skatehallen i Bergen. Alle som vil kan delta å det koster nullniks. Det blir en for de under 16 og en for over 16, dersom du ikke vil være med kan du komme å heie på kameraten din. Det blir fine premier til de tre beste.

Sentrum Game Of Skate starter klokken 13.00 lørdag 4 juni, påmelding starter klokkken 12.30 i skatehallen (se etter en Cliché stand..)

Vi håper alle skaterene tar turen innom så det blir god skating med høy stemning. Husk at jo flere som er med jo gøyere blir det. Reglene for SKATE er ganske enkle så de blir fortalt før contesten. Ta med brett og godt humør så skates vi i hallen.

5 thoughts on “Sentrum Game Of Skate I Bergen.

  1. æ e bæst jeg kommer og kommer til å rule dere alle sammen det er ikke så mange som tar safe switch tre flip, fs flip, double flip, lazer flip o.l. så dere kan bare glemme å vinne… jeg tar første , andre og tredjeplass!! bare fordi at æ e bæst!!

  2. sda Yeah, dette høres fett ut! Jeg skal ta turen innom å sjekke ut dette her, men tør allllllllllllllllllldri å være med! Har ikke sjanse heller!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *