TeamSrfSnoSk8 seiler Morgen Bergø med 3. plass i NM for unge forskere!

Morten Bergø fra Stavanger 18 år er akkurat inne i en hektisk eksamensesong med lite tid til windsurf. Kjempemorsomt synes vi det er å få nyheten om at vår unge teamseiler klarte en 3. plass på å forske på hvordan overflatebehandling påvirker skrogets fart gjennom vannet(!). Under NM i klassen for Naturvitenskap og Teknologi som Stiftelsen Unge Forskere arrangerer hvert år…

Morten gikk glipp av årets første SrfCup Norges Cup i Brettseiling og får heller ikke vært med på neste SrfCup i Moss. Men etter det så skal han være klar for å komme seg ut på regattabanen igjen. (Det lover han!!) Han har også på planen å delta i sitt andre VM i Formula Experience, som i år skal arrangeres i The Gorge, Hood River, USA!

På Norges Seilforbund har de lagt ut en bit tekst som forteller litt mer om hva han har holdt på med. LINK TIL ARTIKKEL HOS NSF!

Vi gratulerer Morten med innsatsen… også fordi det er inspirerende å vite at våre teamutøvere også fosser frem i sine studier!

Vi synes vi burde legge ut noen bilder…


Morten under trening i Harfsfjord!


Morten under åpningen av VM Formula Experience i Belgia 2004. 94 unge seilere fra 11 nasjoner!


Morten hjemme i hagen sammen brutter Espen og “coach” Lill under en treningshelg i Stavanger sist sommer! Lillebror Espen utmerket seg også på regattabanen i fjor….

Sees i Asker! En skikkelig innsats der lukter av opprykk til A-team…

One thought on “TeamSrfSnoSk8 seiler Morgen Bergø med 3. plass i NM for unge forskere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *