Kick-off i Bergen Bergen Brettseilerklubb

Sesongens kick off siste helgen i april. Vi satser på stort oppmøte lørdag 30 april kl 12. Her kommer en liten oppsummering av hva som skal foregå!

Dette vil bli en ypperlig anledning for nye medlemmer til å bli kjent med klubbkamerater og lokale skikker :o) Vi oppfordrer folk til å benytte seg av kompetansen i klubben og spørre og grave om ting man lurer på. Har du et seil du ikke får rigget skikkelig er dette en fin sjanse til å få hjelp. Er det noe seilteknisk du lurer på er det bare å spørre om instruksjon.

På lørdag kl 19 samles vi hos Herdla Fjordhytter og koser oss med god mat og drikke. Her vil det bli servert utbenet svinekjøtt, spekket med hvitløk og svisker. Servert med bakte poteter og frisk salat. (Hvis det er noen som ønsker å høre annet enn Vikingarna er det bare til å ta med seg egen musikk).

For de som skal overnatte i hytten/lavo husk å ta med sovepose, laken og putetrekk (underlag). Det blir felles frokost i hytten søndag morgen. (Vi deler utgiftene på de som kommer). Hytten er åpen fra lørdag morgen.

Lokale aktører stiller med diverse seilutstyr. Det vil bli anledning til å låne utstyr for de som måtte ønske det. Her er det førstemann til mølla som gjelder!

Velkommen til samling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *