SrfSnoSk8 freestyle samling

Tradisjonen tro, dro freestylewave teamet på tur i påsken. Kun Peter, Nils og Kilen glimret i år med sitt fravær. Det ble en vindfull uke med surfing hver dag.

Første stopp var i år Stavanger, hvor Østlands gutta teamet opp med vestlandslefsene. Det var lite bølger, så freestyle var på programmet. Det blåste sør øst, noe som var fint for Refsnes og vi hadde helt flatt vann, med muligheter for hopping på revet innimellom. I Stavanger ble det brukt seil i størrelse 4.7 til 6.4. Vi tok også en kjapp tur opp i Sirdalen og fikk lekt oss i snowboard parken en hel dag. Nico imponerte alle med cleane 50-50`s på kink railen. Vinden snudde etterhvert på øst og vi dro videre til Lista og lille havika. Her ble det tre dager med surfing og vi fikk også filmet litt. Håper det er en inspirasjon til de som enda ikke har startet sesongen. Det tar litt tid for filmen å laste inn, så vær tålmodig.

3 thoughts on “SrfSnoSk8 freestyle samling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *