Nesten klart for ny heis på Voss!

Alt snakket om en ny expressheis i Bavallen har lenge pirret tankene og forhåpningene til oss Vestlendinger. Vi har vel egentlig aldri våget å tro på alt snakket….men nå ser det ut til å bli en realitet allerede til neste sesong!

Det er snart 15 år siden vi for første gang hørte om planer for en ny heis på Voss. De første skissene ga oss håp om en ny kabel fra bunnen av utforløypen og godt opp over Horgaletten mot Lønahorgi. Alpha heisen kom som en liten skuffelse den gang. Vi hadde liksom håpet på noe mere, men ingen klaget noe videre av den grunn. Nå er det Bavallsheisen som skal skiftes ut. Vi har vel alle sittet på vei opp forbi hoppbakken og drømt oss bort om en raskere og mer moderne heis. Nå ser det ut til at drømmene kan gå i oppfyllelse….. Smett innom HER så kan alle skru opp forventningene til nye høyder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *