Det blir litt mye Windsurf her…

Windsurf crewet her hos oss ser ut til å ha satt klutene til i det siste. Dette er jo vel og bra, men vi får sørge for å få litt likevekt i elementene. Snøen smelter fra gatene og Påske solen kan nytes i urbane omgivelser så vel som med Kvikklunchen i lommen.

Vi har sendinger på vei fra Frankrike i disse dager. Forhåpentligvis lander vårens første ladning med freshe varer fra Cliché like over Påsken. I den anledning kan det være fint å lade opp med å lese dette intervjuet med den Spanske folkehelten Javier Mendizibal

Stefan Johanssoner mannen å kontakte for spørsmål eller informasjon på sk8 relaterte områder. Du treffer han til daglig på Sentrum Sk8 Shop i Bergen – tlf: 55365856

One thought on “Det blir litt mye Windsurf her…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *