FØRSTE BILDER! First we take Jimmy then we take Bjørn…

North Sails er stolte av å kunne annonser at selveste Bjørn Dunkerbeck har signert som teamseiler. Bjørn skal fortsette å jage speed-rekorden, wave titelen og reise verden rundt på søken etter den ulitmate surfdestinasjonen… Ikke minst nå som slalom igjen er på programmet meldes det at han er klar for å starte å konkurrere der også, slik som gjorde med suksess i sine 20 år som profesjonell… Nå kan vi virkelig annonsere; THE NORTH SAILS DREAM TEAM! Artikkelen er oppdatert med nye bilder!

Her hos SrfSnoSk8 (importøren av North Sails…) er vi nå virkelig imponert over teamrider lista hos North Sails. Seildesigner Kai Hopf i selskap med Bjørn, Jimmy, Micha, Nik… alle med lang og viktig erfaring! Og ikke minst en utrolig spennende gjeng med nye “hot shot” seilere… Dette betyr mye for resutlatet i R&D utover…

Ja, vi sier som North; Thanx Bjoern, for joining NORTH SAILS!

Vi har mottatt noen rykende ferske bilder av Bjørn på 2005 WARP!
OG gjett hvem som snart har slike i butikken… jo det er VI!

PS: North Sails er også Norgesmester + vinner av Norges Cupen i Formula… og hva seiler alle FREESTYLE gutta våre i år… ;-) Vi gleder oss! Sannelig begynner det å tynnes ut i rekkene hos flere av konkurrentene…

http://www.north-windsurf.com/

One thought on “FØRSTE BILDER! First we take Jimmy then we take Bjørn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *