Hvem bryr seg om heiskø i Røldal!

Det var stor utfart til Røldal i vinterferien. På fredag og lørdag skinnte solen fra klar himmel. Køene var lange men hva gjør vel det. Vi hadde egen heis.

På onsdag ble det klart at turen var i boks. På torsdag satte vi oss i bilen og kjørte til Røldal. Vi var invitert til Whiteout sin photoshoot. Vi ble innkvartert på skistua til Odda Skiforening. Alle overnattingmuligheter var fullbooket, men madrasser i sekreteriatet var perfekt. Vi hooket opp med Frode Grønvold, Julian Karlsen og Christian Halland fra Whiteout. Frode Sandbech var der for å forevige alt sammen med kameraene sine.

Køene i skisenteret var lange og solen skinnte på fredag og lørdag. Vi hadde egen “heis” så det gjorde ikke så mye. Selv om det var en stund siden sist snøfall fant vi hvitt gull til slutt.

Takk til Frode Grønvold og Jørgen Jørgensen – Whiteout

5 thoughts on “Hvem bryr seg om heiskø i Røldal!

  1. Ahhhh Det så deilig ut gitt. Tror jeg må ønske me helikopter til bursdagen. Fin film & deilig musikk. Gleder meg til neste film.

  2. Vi så faktisk helikoptere deres når vi gikk over fjellene fra 3.trekket… utroli kjipt å se dere suse avgårde, mens vi tråkka oss gjennom all nysnøen…

  3. Sponsership Hi, i am a 14 year old skier looking to get sponsered. Many of my friends told me i could get one from you guys. Please write me back telling me anything i would need to send to you. Thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *