DRA TIL SJØS MESSE I BERGEN 17-20 FEBRUAR…

I fire dager nøt vi lukten av sommer… på båtmesse i Bergen. SrfSnoSk8 og Base kan melde om høytrykk..! Det var god interesse for både kite, windsurfing, wakeboard og ikke minst noen helt utrolig morsomme tubes fra HO-sports. Vi samler 2005 modellene i Oslo og gjør oss klar til Sjøen for alle på Lillestøm 4-13 mars.

Vi fylte vår 20 m2 stand til bristepunktet med spennende kite, wake og windsurfing nyheter. Og selvsagt synes vi alt igjen er litt bedre enn i fjor. Mye bra detaljer som gjør alt litt bedre og ikke minst så er grafikken på mye veldig bra!

Messetilbudet om 1/2 pris på snowkite skape litt hygglig kaos!

Etter Sjøen for Alle messen så vil 2005 modellene dukke opp i butikkene for salg.

Det er rett og slett veldig gøy å være i gang med sommeren!!!

Se opp for en messe nær deg…

2005 modeller på plass!

2005, 2005, 2005…!

Base gutta pusher hardt…

Link til Dra til sjøs sine sider!

Last ned våre messetilbud (PDF).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *