Snowshow i Eikedalen.

Årets snowshow i Eikedalen er over. Det samlet seg flere hundre skuelystne, og mange meldte seg også på den forholdsvis uhøytidlige big-jump konkurransen

Tradisjonen tro ble det hele et nokså rånete opplegg. Masse leven for ganske lite egentlig, men dog. Folk koste seg og samlet seg, tross pudderet som la seg over dalen, for å få med seg småteite konkurranser og konsert med noen “idolstjerner”. Big-jump contesten hadde over førti påmeldte av varierende nivå. Det var til slutt to ski kiser som trakk de lengste stråene med noen skitne ski-triks. Hakk i hel kom Thommas Pahr og Jonas Berthelsen. Pål “syk” Hitland dro en sinnsyk backflip på den største hit´en. Mest sinnsyk siden han ikke har hatt en eneste dag på brett de siste fire årene og heller ikke hadde testet hoppet. Vi fikk også se at det finnes jenter som ikke legger noe imellom når det kommer til guts.
Vi tok dessverre ingen bilder, men det er kanskje like greit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *