North Sails: ”WE GOT JIMMY BACK…”

Mannen som i mange år har vært en av Neil Rryde sine fremste ressurser som hovedtester for windsurfing racing og en viktig link mellom RND og markedsavdelingen. North Sails er svært happy for å kunne presentere Jimmy Diaz som nytt tilskudd på det internasjonale teamet.

Mange skifter beite innen windsurfing bransjen om dagen…

Jimmy vil være sjef for RND test-teamet sammen med sin treningsmakker Micah Buzianis, i tillegg til Nik Baker og Greg Allaway på Maui. Disse gutta vil garantere en ledende posisjon for NORTH SAILS i windsurfing.

Vi trenger vel neppe å fortelle at ”windsurfing-genier” som Jimmy er en fordel for ethvert windsurfingmerke. Vi forventer flere revolusjonernede (og smarte tekno løsninger) fra RND-teamet til North Sails… i nær fremtid!

North Sails sier: ” Welcome back JIMMY, thanx for joining us!”

Link til PWA profil Jimmy.

I samme slengen bringer vi videre nyheten om at North Sails sitt internasjonale team har ennå et nytt tilskudd…

“GOLLITO” Jose Gregorio Estredo Perez, 16 år (1989)! Han ble lagt merke til allerede som 13-åring som en av de ”nye” talentene innen windsurfing. I sin første deltagelse i PWA World Cup Pozo ble han nr. 7 og er allerede ranket som 16 i PWA ”sirkuset”. For øyeblikket jobber han hardt med noen nye kreative manøvre, for å dunke ut gamlegutta i PWA 2005.

Photo: PWA (www.pwaworldtour.com)

Link til PWA profil på Gollito.

Link til North Sails websider!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *