2005 Mistral Syncro 104 gjør rent bord i test…

Engelske Windsurf Magazine er kjent for sine grundige tester av både brett og seil. I januar og februar utgaven har de testet freeride brett i 100-110 liters klassen. Mistral Syncro ble testens favoritt! Les hvorfor…

Disse testene er ofte tone angivende for salget av enkelte modeller resten av året. Derfor knyttes det ofte stor spenning blant leverandørene om hvordan de enkelte modellene plasserer seg mot hverandre. Morsomt er det da, når Mistral Syncro 104 regelrett blåser alle andre konkurrenter av banen. Den scorer bortimot full pot i alle test kriteriene.

Martin siterer: “Overall, the Syncro is a stunning performer, suiting every style and ability of rider. It can be partnered with any type of sail, from wave through to full-on freerace and has a level of control and composure that belies its abilities. A true all-rounder, at home in every invironment, the Syncro can put its hand to any discipline, from waves through to freestyle and even lock-down racing.
A REAL TEST FAVOURITE, IT COMES HIGHLY RECOMMENDED!”

Løp og bestill!

Noe særlig bedre enn dette kan det ikke gjøres. Personlig så anbefaler jeg Mistral Syncro til de som i utgangspunktet ønsker seg et typisk allround brett i nedre volum gruppe. Brettet egner seg til freestyle, freeride eller wave. Syncro 82 er en stubby på kun 229/ 59 cm. som også kom helt i tet i test i oktober/ november utgaven av windsurf magazine. Den korte og brede shapen på wave brett har nå kommet for å bli. Syncro modellen kommer i 82, 91, 104 og 116 så det finnes en modell for alle vekt klasser og nivåer

Jeg benytter anledningen til å minne om ordningen vi har med 10% rabatt på ’05 modeller som bestilles før eller i tilknytning til Sjøen for alle messen i mars.

Mer info: www.mistral.com

Seth Bessie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *