Seilåret 2004 avsluttet i dag

Det var en ivrig gjeng med karer som møtte til nyttårs surf i dag. Fremmøtet var stort med over ti seilere på vannet..

Det ble en intens freestyle session på Torkild stranden. Team seilerne trailer Knut og tekkno Peter imponerte stort med nytt reportoar av tricks, og understrekte at man kunne regne med gutta fra Moss i neste års SrfSnoSk8 freewave tour (mer info om den kommer neste år). Eivind imponerte også stort med debut på småbrett. Ellers så var det varierende forhol med 5.3 og 5.7 seil. Vi ønsker alle en ny vindfull sesong, og takker for en av de beste på mange mange år..

One thought on “Seilåret 2004 avsluttet i dag

  1. Dypt imponert. Godt å se at det går an å kose seg i Drøbak samtidig som oss som valgte julen til fjells feier over fjell i 30 cm nysne. Godt nytt år alle sammen! (Og husk å ta hele rakettbudsjettet og mere til, og send til Redd Barna idag!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *