SrfSnoSk8 Klanen i Varingskollen

Mandag 20 desember samlet deler av Seasport Klanen seg i Varingskollen. Alle fikk gratis heiskort. Vi arrangerte konkuranser, filmet og tok bilder. Se resultatet på det som må være årets snowboardfilm!

Hele gjengen koste seg i de timene vi holdt ut i kulda. Flere møtte hverandre for første gang og hver kul og dump ble kreativt brukt hele kvelden.

Konkuransen var noe spesiell, da vi hadde 15 vinnere. Simen & Sebbe bestemte hvilke 15 tricks som skulle premieres. Alt fra tindy til backside 540 ga en heldig vinner en ekstra julegave i år. Kjørerne visste ikke hvilke tricks som var på lista, så her måtte man dra frem sprell som for lengst var gått i glemmeboka. Ingen kunne safe et tricks hele tiden. Jo flere tricks du tok i løpet av den halvtimen det varte, jo større sjanse hadde du til å få en caps, sekk, belte eller lue.

Det var vell David som dro med seg flest priser. Han var først ut med å ta tre av tricksene fra lista og fikk dermed tre premier.

Resten av kvelden gikk med til å filme litt, henge ut og møte nye, kanskje fremtidige venner.

Vi ses neste gang.

Simen

.

5 thoughts on “SrfSnoSk8 Klanen i Varingskollen

  1. Takk for en fin kveld Tusen takk Seasport! Var veldig gøy å møtes i bakken. Gleder meg til neste gang. Fet film forresten. Ses neste gang.

    Jokke…

  2. Varingskollen = Nittedal Varingskollen ligger i Nittedal. Fra Hønefoss kan du kjøre mot Jevnaker og så riksvei 4 mot Oslo. Varingskollen ligger på høyre side når du kommer fra Hønefoss. sjekk http://www.varingskollen.no for detaljert veibeskrivelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *