Freedom Fries har landet!

Endelig er den her! Dette er definitivt årets beste julegave for alle som liker å rulle….eller bare å se på rullings for såvidt. FREEDOM FRIES !!!!!

Her får du virkelig valuta for pengene. Clichè “gir bort” de tidligere utgivelsene sine, “Europa” og “Bon Apetit”, til alle som investerer skarve 298,- kroner. Freedom Fries er i aller høyeste grad verdt pengene i seg selv! Sjekk teaseren og løp så direkte i en av våre flotte butikker for å sikre deg (eller en du er glad i) en kopi!!!!

GOD JUL!

One thought on “Freedom Fries har landet!

  1. sweet For en deilig film! Lucas Puig hadde helt klart favorittparten, JB skater helt rått.. Mye forskjellig skating, sykt bra. Yunnsoke sin frontside crooks.. herrejemini! Bonusen er dritbra, to hele tourdokumentarer med bra skating. Gypsy-touren var funny..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *