Eia var vi der……

Jackson Hole har fått over en meter med nysnø i løpet av de siste par dagene. I Jackson er dette ikke uvanlig, men når vi sliter med varmegrader her hjemme er det nesten litt ekkelt!

Alle som har besøkt Wyoming og sett “Snake River” slange seg ned dalen fra “The Tetons” får sikkert bilder i hodet når de leser dette. Jackson Hole er godt kjent som et pudder hull med endedløse muligheter utenfor de preparerte løypene. Som regel kommer det store mengder snø når himmelen først bestemmer seg for å lette på trykket. Snøen som kommer er lett tørr og lett som snøen bare blir i Midt Vestre deler av USA.
Dersom du skulle sitte og planlegge en liten tur i vinter bør du kanskje se nærmere på dette området. Innenfor en liten radius finner du mange av de beste ski områdene i verden. Tar man utgangspunkt i Salt Lake City i Utah og skaffer seg et sett med hjul….er man innen dagsturs dekning til områder som “Park City”, “Snowbird”, “Brighton” og selvsagt “Jackson Hole”.
Surf innom sidene under for å finne ut mer om området.

Jackson Hole
Snowking
Brighton
Park
Snowbird
Solitude
Powder Mountain
Alta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *