Shaun White vant…Austbø på 10. plass

Årets Air & Style er det siste som blir arrangert i Seefeld, Østerike. Etter godt over et tiår med action flyttes hele suppe baletten til Munchen fra neste år av. Shaun White setter dermed punktum for en epoke i snowboard historien med seieren sin idag.

I år som i fjor var det Shaun White som landet de sleipeste triksene. Nicolas Muller og Jussi Oksanen kapret de neste plassene på pallen. Oljebyens store lille sønn og Quiksilvers nye yngling, Fredrik Austbø fikk seg en fin tiende plass.
Se videoklipp og komplette resultater på den offisielle siden til Air & Style

One thought on “Shaun White vant…Austbø på 10. plass

  1. Shaun rocks skal f… meg vere sjuk for å vere bedre en Shaun. Han har preaty nice style då.. Its a vinna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *