Fryd og gamen på Geilo

Sist fredag fikk jeg en telefon fra en liten snik ved navn Stian S. Han oppfordret meg til å få på meg hatt og frakk og komme meg til Geilo, da han kunne melde om hjerterom, husrom og snøfall.

Denne historien var en gang lang og fin (og snill), men matrixens krefter ville ikke ha det til at den lange versjonen skulle bli publisert. Det som følger blir muligens en stump og litt molefonken versjon, men sannsynligvis ikke.

Etter en sedvanlig spurtetappe etterfulgt av komatøs togtur på lørdagsmorgenen, skranglet jeg inn i downtown Geilo og kjente velværen bre seg. Jeg teamet opp med den unge herr Monkeyboii, og bladde opp noen sure hundringser for to dagers heiskort før vi møtte noen beryktede banditter fra østlandet og kunne smake på snøen. Smakte godt ja! Jeg og Stian dømte en railkonkurranse for ski- og snowboardrotter på oppdrag fra Vidar og med Rune på mikken, før vi kunne slippe oss løs. Julius Vegas, Frode Skarbøe, Torgeir Brunings (han der du vet), og Andreas Skimann Devold var med, mens Roger Skarbøe måtte passe på demobua si nede ved varmestua – hihihi. Fjellet hadde ikke det beste fundamentet enda, og de hadde noen lite strategisk plasserte snøkanoner i action – men vi hadde en veldig bra første dag på 15-20cm nysnø. Julius sticka en rå frontside cutback på en kunstsnøpupp, og de andre imponerte med tå- og hælkantsvinger, samt mye teknisk rett-fram-kjøring og noe baklengs (såkalt “fakie”) manøvrering i skyhøge hastigheter.

Etterpå møttes vi til kappestrid på Dr. Holms, og helte innpå noen halvedle dråper før høneflokken måtte ta seg høneblund, mens Stian og jeg stakk hjem til Solberg-Ranchen og konsumerte noe sketchy kylling og øl. Ahh. Kvelden ble avsluttet på
Casa Di Devold, med røverhistorier, bjørnunger, campari og gammeldansk. Æsj!

Neste dag kom fort og hardt, men ble fin etterhvert. Roger viste meg 360-flip på snowskate. Østlendingene hadde funnet et fin run med ganske mye pudder, og det var ufattelig fint å kjøre fort og jibbe i denslags forhold! Trass i noen hardtarbeidende tømmermenn som prøvde å få oss til å snuble, sto vi oppreist hele veien ned og rakk å bli skikkelig slitne før dagen var over. Sweet! På kvelden så HC, Stian og jeg “Passion of the kvitekrist” som var litt drøy, men spagettien jeg fikk var upåklagelig og jeg klarte å ikke kaste den opp under filmen.

På mandag hadde jeg ikke penger til heiskort, så jeg trasket litt på en flatbar som sto ved barnetrekket. Både jeg og railen var litt rusten, så det var så som så med det tekniske nivået. Jeg traff Ulrik B fra teamet mitt, han var ute og flexa skills med NTG-flexekompisene sine og hadde ikke tid til småprat. Jon Bjørkum er ny teamkjører (mer om det senere!), og trivdes godt på GNU Rider’s Choice, med Vans boots og Agency bindinger. Så traff jeg Fredrik Austbø, som hadde fått ny uniform med Quiksilver-logo på, og hadde skrevet “P.I.M.P.” på firhjulingen sin. Håvard, som jeg coacha på Fonna i fjor hadde også begynt på NTG. Feita!

Utpå kvelden måtte jeg hoppe på toget til byen igjen, sulten som en ulv og blakk som en kirkerotte siden telefonoperatøren min hadde tatt resten av pengene mine uten å spørre først! Takk til Stian for husly og alle for trivelig selskap. I morgen drar jeg til Hemsedal, og skal prøve å knote ned noen ord etter helgen!

6 thoughts on “Fryd og gamen på Geilo

  1. knall i padn Var no flaks du klarte å holde spagetien innabors.. Savner snø under beina nå. Men nå VOLVOen er fikset da er det snø for alle penga (vel de få jeg har igjen etter å ha fikset den da )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *