Snørik helg i innlandet!

15 til 20 centimeter med snø på Fredag var nok til å få blodet til å bruse for mange. Utfarten var stor fra Vestlandet til innlandet og både Hemsedal og Geilo, så vel som Filefjell fikk besøk av en horde skarrende brettløver.

Jeg tok med meg min lille datter Marion på 4 år og sladdet meg opp til Filefjell. Begge var klare for å få litt snø under beina etter at snøen så tragisk forlot oss så alt for tidlig i Bergen. Selv om det var lite snø fra før av ble det fine forhold når det dumpet ned mellom 15 og 20 centimeter med hvitt gull.
“Den skal tidlig krøkast som god krok skal bli” og “øvelse gjør mester” var motto for turen, men det viktigste er jo alltid å kose seg…og det gjorde vi til gangs!
Stories fra Geilo og Hemsedal kommer………

One thought on “Snørik helg i innlandet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *