Snowskate i Bergen!

Det snødde pinadø i Bergen på onsdag, og en bande av nordlendinger og annet pakk har testet forholdene på verdens fineste leketøy…

Snø i Brosteinbyen? Kara var snare med å få på seg hatt og frakk og betale barnebillett på Fløybanen for å komme seg opp fra sørpa og inn i skogen. Undertegnde hadde med seg en bande bestående av Lars Dokumentars, den beryktede herr Mxyztplk og den enda mer beryktede Pensjonist Håvard. Inni kabinen satt det en liten gutt som lukta ostepop, og PH måtte sitte på gulvet fordi han var så vederstyggelig. Fløyfjellet er drømmeland for snowskate shredding men vi var litt skeptiske, da bygatene var våte og luften var mild.. Vi skammet oss over tvilen da vi kom opp, Kammen (yndligsløypa) var så bra som den kan være med 2cm snø og grusunderlag! Sesongens første sesh var et faktum, og en umiddelbar suksess. Som vanlig cruisa vi ned til en farlig venstresving og gikk litt der, cruisa videre og bygde en liten kicker på go’spoten. Etter litt jibbing på tynnsnøen bar ferden videre nedover fjellet. På skansemyren stoppet vi noen sekunder, og ble blinde og døve av et lyn som slo ned kanskje 100m fra oss. Dette medførte en kraftig haglskur, som igjen gjorde at vi kunne kjøre hele veien ned til fisketorget nesten! Gnaaar!

Det er vanskelig å beskrive hvor bra Fløyen er for snowskating, det er bare å ta turen for de av dere som ikke er helt døve og tror snowskate er en ny fusionflopp.. Neo-old school gnarshred on the bodacious white wave, friend!

4 thoughts on “Snowskate i Bergen!

  1. Bilder Eller så kikker du bare nedenfor slutten av teksten så er det en bilde link som heter: Bilder (vet du hva det betyr?)
    =]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *