SeaSport Sportsenter AS kåret til årets Gaselle-bedrift i 2004!

Et skryte diplom fra Dun & Bradstreet/DN fant denne uken veien ned i postkassen til SeaSport. Der kunne Helge og teamet lese at bedriften var en “Gaselle-bedrift”, et bevis for at vi er en av Norges hurtigst voksende bedrifter…

På diplomet står det at selskapet er en blant 1582 norske bedrifter som kan kalle seg en “Gaselle-bedrift” i 2004. Gaselle-listen er basert på tall fra Dun & Bradstreet…og bla bla bla…

“HerreGud!” kommenterer sjefen i full storm fra sin overbelastede pult, “Forrige gang media tok tak i oss var det Homsepatruljen, nå noen femi dyreutmerkelser fra slipstvangelskerene! Folkens ut i sjappa og pump adrenalin, vi har et imageproblem på trappene!”

“the hardest working boss in the buisness” surmuler litt for at tiden på snø og vann blir i korteste laget, men pytt sann… det kommer til å snø i 100 år til.

4 thoughts on “SeaSport Sportsenter AS kåret til årets Gaselle-bedrift i 2004!

  1. Heller en løve-bedrift Rart at DN kaller noe så slitsomt som VEKST for \"gaselle\". Har stusset på det når jeg lest disse artiklene. Uannsett – grattis, bra jobbet. Så langt!

  2. Dette må medføre lavere priser! Først vil jeg gratulere!! Det gir en trygghet at aktørene i \"vårt\" segment vokser- det gir stabilitet som kommer kundene til gode, forhåpentligvis. Vanligvis gir økt vekst økt volum og større rabatter for forhandleren. Vil dette gi lavere priser for oss kunder??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *