Surfsentrum sine gamle helter ble som nye!

Sjefen sjøl hos Surfsentrum, Jørgen, er sammen med resten av butikken viktige brikker i gjengen fra produksjonen “Mongoland” sin nye film. Monstertorsdag er navnet på denne nye filmen som i disse dager vises på kinoer over hele landet. Stikkordet er SURF!

Flere av de ansatte har vært og sjekket produksjonen og har humret og ledd seg igjennom de nesten 2 timene. Alle er sant enige om at filmen er verdt å se og at gutta gjorde en fantastisk innsats som statister. Jørgen i konfirmasjonsdressen sin blir et gyllent minne… Surf er i skuddet som aldri tidligere og dette er bare et av mange bevis.

Vi anbefaler alle som liker surf til å se filmen!

One thought on “Surfsentrum sine gamle helter ble som nye!

  1. galningen fra jæren eg og e me i filmen. skalla jævel me kvit hawaiiskjorta m blå blomster. har 5 scener på samvittigheten

    janus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *