terje tuft

Sponsor: SurfSnoSk8, North Sails, Dakine, ION, FotoVideo
Utdannelse: DiplomEksport Økonom – NMH
Andre hobbies…: Ski/brett/langrenn, trener allsidig

Utstyr:
Seiler North Hero som har godt drive og balanse. Seilet tåler et bredt vindspekter og kjennes softe på bølga. Har jeg seilt North i mange år men med et sidesprang en kort periode. Nå er det godt å være tilbake på utstyr fra en butikk som forstår hva sporten innebærer og som har det man trenger.
North har laget en rigg med seil, master og bommer som føles harmonisk og som tåler en trøkk. Seiler Fanatic Quad 82 og 89 ltr bølgebret etter mange år på custom.

Den beste dagen på vannet er umulig å trekke ut. Har hatt mange episke på Kapp Verde, Maui, SA, Gran Canaria og ikke minst langs norskekysten om vintern. En episk dag kombinerer surf og windsurf på riktig utstyr. Foretrekker store cleane bølger med cross-off vind, men små bølger har også sin sjarm om vinden har riktig vinkel. Med surf holder jeg formen og forstår bølgen bedre. Sjansen for bomtur blir også mindre.

Inspirasjon:
Bølger er min største inspirasjon men også folk med passion som ofrer for å dyrke lidenskap og de med generelt god holdning og innstilling til andre. Målet er å aldri gå glipp av episke dager.

Windsurfing sluker all oppmerksomhet når forholdene er gode og er et avbrekk fra hverdagen. Man kommer seg rundt til mange bortgjemte plasser, får nærhet til naturen og det gir store doser adrenalin.

Reisebrev fra Gran Canaria