Øystein Dyrli

Øysteins kommentar ved sessong slutt 2008: I helga hadde vi avsluttnings helg på Norsjø kabelpark. Med 13 grader i vannet var det rimelig dårlig oppmøte, men gjengen som møtte hadde lite kø og nesten flatt vann. Jeg var gira på å prøve nytt utstyr som jeg hadde plukka opp på Seasport i Oslo på fredagen. Spesielt var jeg spent på de nye Murray bindingene som hadde closed-toe. Jeg hadde aldri kjørt med det før, så lurte på om det kom til å føles uvant eller rart på noen måte. Men det skulle fort vise seg at bekymringene var helt unødvendige. Etter et par runder på kabelen var det klart at bindingene var gode som gull og brettet (Hyperlite Marek 146) poppa bedre en noe jeg hadde kjørt på før. Selv om Marek er blandt Hyperlite sine raskeste brett skaper det en voldsom load som napper deg 4 meter opp om du klarer å holde igjen trykket. Det kjennes også lettere ut en det gamle brettet mitt selv om det var bare 141 langt. På søndagen var alle litt slitene så vi fant ut at en photo session med railing passa fint. Marek gjorde seg bra på rails også, glatt under, så det var lite friksjon mot railsene på Norsjø. Det at man kan skru av alle finnene istedet for at halvparten er støpt inn gjør det mye greiere å spinne på rails om man bare tar av finnene.

Alder: 23
Yrke: ansatt på Norsjø kabelpark
Kjørt wakeboard siden: 2003

Sponsorer: SrfSnoSk8, Hyperlite, ION, Dakine

Hvilket brett kjører du og hvorfor?
Jeg kjører på Hyperlite Marek 146, liker det fordi det er raskt samtidig som det det har veldig bra popp

Når har du det mest moro på wakeboard?
Når det er sol, vindstille og det er flere som pusher hverandre til å prøve nye ting. Jeg blir nesten like gira når andre lander nye triks som når jeg lander nye ting selv.

Hva/hvem er din inspirasjonskilde for kjøringen?
Nick Davies og alle som pusher seg selv.

Hvor kjører du helst og med hvem?
Liker Norsjø kabelpark best, men digger å dra ned til Flekkefjord å kjøre med gutta der også. De 3 første sessongene mine kjørte jeg nesten bare i Flekkefjord.

Hva gjør du når du ikke kjører wakeboard?
Studerer idrett på lillehammer og er ski\snowboard instruktør på Hafjell.
Akuratt nå prøver jeg å organisere en tur til florida i vinter for å kjøre wakeboard.

Plasseringer de siste åra er:

2008
6. plass oystein rail challenge
1. plass Rixen kicker & slider
2. plass NM
17. plass Wake Park World Series – København

2007
2. plass Rixen open
2. plass NM

2006
2.plass NM
2.plass Norsjø Cable Camp