Charlotte Hagen


charl04Alder:
27

Bor: Flyttet akkurat fra Voss til Chamonix, men kommer opprinnelig fra Tønsberg
Sponsorer: .Srfsnosk8., Dakine, Deeluxe, Voda, Prior snowboards/Urhwedersport og Grim.
Antall år på brett: 11, – litt reising og diverse

Utdanning: Bachelor i Idrett, fysisk aktivitet og helse. Holder på med bachelor i ernæring. (Studerer på nett, så jeg kan være uavhengig)!

Blogg: www.charlotteseventyr.blogspot.com

Hvorfor freeride?

Det hele startet vel egentlig i 2003, da jeg var sugen på reising og nye opplevelser. Jeg bestemte meg for å ta ex.phil og ex.fac i argentina, og fant fort ut at det var spennende å kjøre i store fjell og mektig natur. Siden jeg etter det har bodd på vestlandet, var det naturlig for meg å være mye ute i fjellet og kjøre brett. Jeg begynte å konkurrere litt i freeridekonkurranser for noen år siden. Det var da nesten ingen jenter på snowboard med, og jeg gjorde det kun for min egen del, for å kunne pushe meg selv litt mer.

Sesongen 2009 kom jeg med i Freeride worldtour, og endte opp med noen gode resultater der. Fortsatt er det få jenter i denne grenen, men jeg håper på sikt at flere tør å satse!

Etter å ha tilbrakt mye tid på folgefonna i sommer har jeg igjen blitt inspirert til å kjøre mer park, så jeg er spent på hva sesongen 2010 har å by på i form av konkurranser, fart og spenning. I og med at jeg skal tilbringe mye tid i chamonix, håper jeg på å bli enda bedre på storfjellskjøring, og selvfølgelig at vi får masse pudder! (Det er jo tross alt det som virkelig gjelder).

Hva gjør du når du ikke kjører snowboard?

Da skater jeg en del, klatrer eller buldrer, hopper trampoline og surfer når muligheten byr seg. Synes og det er digg å løpe rundt i fjellet, trene yoga, og gå på line. Livet er en lek,  jeg har i hvertfall ikke noen tid til overs for stillesitting!

charl03

charl02

charl01

charl05