Andreas Storebø

andreas bananaAlder: 28
Yrke: ROV-pilot
Antall år på brett: 10, 4 veldig aktiv

Sponsorer: .SrfSnoSk8., Dakine, LibTech

Hvilket brett kjører du på og hvorfor?
Jeg kjører LibTech TRS 152 BTX fordi dette brettet er sinnsykt rått, har et hissig grep pga Magnetraction og det har en sinnsykt bra pop og banan er rått. Passer til park og pudder. GNU Agro FastTec bindinger. Beste jeg noen gang har hatt.

Beste dag på brett?
Hver dag på brett er den beste for meg. Jeg har det alltid gøy på brett, men hvis jeg skal trekke frem noen gode minner må det være fonna om sommeren eller all tråkkingen i fjellet på vestlandet i april for å bygge fete kickere!

Hva/hvem er din inspirasjonskilde for kjøring?
Jeg blir inspirert av alle jeg står med på fjellet og alle kidsene som er der med høy dra på faktor.
Ellers er det inspirerende å se Andreas Wiig dra på med sinnsykt fet stil og drøye tricks.

Hvor kjører du helst og med hvem?
Jeg kjører helst i Hemsedal, Geilo, Myrkdalen eller Eikedalen. Der pleier jeg å kjøre med Paul Kabugo, Kamikaze Morten, Robert, Anniken, alle fra srfsnosk8 og alle andre jeg treffer der.Når jeg ikke kjører snowboard er jeg på jobb eller hjemme og chiller og gleder meg til neste dag på brett.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Om 5 år gjør jeg sikkert akkurat det samme som idag. Kjører snowboard, har samme jobb, chiller, drømmer om nye tricks og gleder meg til neste dag på brett!

Hva er din innstilling for å bruke sikkerhetsutstyr, slik som hjelm?
Sikkerhetsutsyr bra det! Men jeg er altfor dårlig til å bruke det. Brukte hjelm og ryggbeskytter for 2 år siden, men det ble dårlig med bruk etter 30 dager på fonna den sommeren. Det stinker dritt! Men nå har jeg fått en hjelm så denne blir sikkert flittig brukt når jeg skal kjøre park denne sessongen.

Hva betyr snowboard for deg, beskriv med 3 ord?
snowboard betyr alt!