Ole Christian Mustad


Alder: 18
Yrke: Elev på NTG Lillehammer
Antall år på ski: 3
Sponsorer: Peak Performance, Dakine, Smith Optics, .SrfSnoSk8., Fischer Skis og Sweet Protection

Hvilke Ski kjører du på og hvorfor?
Jeg kjører på Fischer Addict eller Addict Pro fordi skiene har så mye å tilby, og er sykt gode å kjøre på. Veldig lekne ski, og sykt bra popp!

Beste dag på ski?
Beste drømmedagen på ski må være en dag i nypreppa park (helst cordføre), slushy snø, bluebird og en hel haug med venner å shredde med! God lunsj midt på dagen er viktig Men beste dag på ski i fjor må ha vært Helly Hansen Invitational i Hemsedal, eller Sweet Rumble i Trysil, drøyt fete dager begge to!

Hva/Hvem er din inspirasjonskilde for kjøring?
Min inspirasjonskilde på ski er alle kompisene jeg kjører med. Alle pusher hverandre, noe som gjør at vi tester nye triks. Andre inspirasjonskilder må være Jon Olsson og TJ Schiller, begge har unike stiler og finner stadig opp nye triks og grabber!

Hvor kjører du helst og med hvem?
Mitt hjemmeanlegg har i mange år vært Tryvann, men nå blir det Hafjell. Jeg liker å kjøre Hemsedal når det gjelder hopp, og Trysil når det gjelder rails. Hafjell er egentlig ganske gode på begge to! Jeg kjører mye med gutta i OOB teamet, blant annet Aleks Aurdal, Elvis Harsheim og Fridtjof Fredricsson, men ellers blir kjent folk som jeg treffer i bakken og som er stoka!

Hva gjør du når du ikke kjører ski?
Da trener jeg, henger med kompiser, spiller ping pong, spiller skate og chillern..

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Da håper jeg at jeg har blitt en del bedre på ski, og en god utdannelse!
Hva er din innstilling til å bruke sikkerhetsutstyr, slik som hjelm?
Jeg bruker alltid hjelm og ryggplate, uansett om det er bare cruising i parken, konkurranser eller trening! Føler meg helt ”naken” hvis jeg har glemt en av dem, og da tør jeg ikke prøve på noe triks. Anbefaler alle til å bruke hjelm, for det er ikke mye som skal til før skaden skjer!

Beskriv Ski med 3 ord!!
Ski er best!

JOSS Rookie from Ole Mustad on Vimeo.