Elvis Eidsvold Harsheim

Alder: 17år
Yrke: Elev på NTG Lillehammer?og ski kjører!

Antall år på ski:
Jeg stod på ski som liten gutt med pappa i 2-4 år alderen, da jeg fikk mitt første snowboard. Jeg stod på snowboard til jeg ble 12 år og gikk da over til ski! Så jeg har stått 5 sesonger på ski.

Sponsorer:
Sweet Protection, Oakley, Armada, Skullcandy, Surefoot and DAKINE!

Hvilke Ski kjører du på og hvorfor?
Jeg kjører Armada sine ski fordi de er det jeg alltid har stått på og syns skiene er syykt digge!

Jeg bruker Armada Pipecleaner 176 med midtmontert!
Armada AR6 midtmontert!
Armada T-Hall midtmontert!
Armada Alpha1 midtmontert!

Beste dag på ski?
Beste dag på ski er og våkne til en solskinnsdag Ole sin grøt servert på sengen! Så ringe noen venner og stikke til bakken! Bakken har en nyshapet park! Store hopp, masse rails en smooth pipe og bare gjøre det du elsker, stå på ski!

Hva/Hvem er din inspirasjonskilde for kjøring?
Mine inspirasjons kilder er selvfølgelig de profesjonelle ski kjørerne, de som inspirerer meg mest da er: Tj Schiller og Tanner Hall. Eller ser den viktigste inspirasjonen min vennene mine som jeg kjører ski med så ofte jg kan!

Hvor kjører du helst og med hvem?
Drømmen min er og reise til USA i en måned eller to men vennene jeg kjører ski med! Da ville jeg reist til Breckenridge, fordi jeg har hørt så mye om USA og Breckenridge hvor bra det er der! I Januar reiser jeg ned til USA og blir der til midten av februar, det er noe jeg gleder meg sjukt mye til!

I fjor var jeg I Japan med landslaget som var en utrolig fin opplevelse, masse pudder, så det er definitivt et land jeg kommer til og reise tilbake til ofte!

Hva gjør du når du ikke kjører ski?
Når jeg ikke kjører ski henger jeg med venner, driver med skole og skole arbeid, mye trening! Men jeg tilbringer mest tid foran bordtennis bordet sammen med PK Hunder og Ole Chr. Mustad.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Jeg håper jo på at drømmen min kommer I oppfyllese nemlig de tog bli en profesjonell ski kjører, og kunne leve av det! Jeg vil se meg selv I en stor ski film og være en av de profesjonelle! Det er drømmen min, men mye kan skje, men vi får se ; )

Hva er din innstilling til å bruke sikkerhetsutstyr, slik som hjelm?

Min innstilling til sikkerhetsutstyr er veldig positiv. Min hoved sponsor SWEET PROTECTION sørger for at jeg alltid er trygg I bakken, de lager verdens deiligste og feteste hjelmer som sitter perfekt på hodet og beskytter hodet ditt som bare det! De har begynt med ryggplater som også er sjukt komfortable og bra og ha på! Jeg klarer ikke kjøre uten sikkerhetsutstyr og hard et alltid på meg, det er utrolig viktig for meg!
Jeg anbefaler Sweet Protection på det sterkeste!

Beskriv Ski med 3 ord!!
Ski er best!