Tilbehør

Smarte duppedingser gjør en windsurfer ekstra lykkelig. Det er ingen grenser på hvor mye, hvor stilig eller smarte små ting kan være… Vi har det meste innen tilbehør som gjør din windsurfing dag bedre og er gode unnskyldninger for mange små ærender innom butikkene…

Våre hovedmerker for tilbehør er Dakine og ION, i tillegg finner du diverse bagger fra våre brettleverandører i butikkene.

Trapeser og tilbehør som passer til ehver. Felles for alle trapesene vi selger er at de er fri for trykkpunkter og gir full avlastning. Egne trapeser for jenter. Sats på god kvalitet og spar ryggen! Justerbare eller faste trapesliner er opp til deg. Faste er lettest å bruke, justerbare lettest å justere! Se også nærmere på “strapless” trapesen Sonic (nydelig å slippe leggstroppene og likevel sitte komfortabelt) og Mono trapeslinene hvor du klarer deg med et festepunkt på bommen. Deilig det også.

Fotstropper, opphalerliner, stropper til bilen og litt beskyttelse for føtter…

Bagger til brett. Fra single til trippel, med eller uten hjul… lange, korte, brede, smale, for transport til stranda eller Hawaii…

Seil- og mastebagger. Enten kun for seil eller med plass til master og mye mer.

I alle butikkene finner du til enhver tid et stort utvalg av tilbehør til windsurfing.

Psst…! Teamet vårt og de som jobber i butikkene er alltid klare for å gi deg gode råd om våre produkter. Du treffer de enten på “Forum” eller ute på strendene når det blåser!