Pakker

Hos .SrfSnoSk8. setter vi sammen og tilpasser pakker for alle nivåer, prisklasser og behov.

En windsurfing pakke inneholder:

  • Komplett riggpakke (seil/mast/bom).
  • Gjelder kun brett fra vårt lager*.

Litt lenger ned på siden finner du eksempler på våre pris og rabattbetingelser ved kjøp av komplette pakker.

Begynner, allround og freeride pakker.

Nybegynner og familie.

Allround pakker satt sammen spesielt for begynnere, familier og de yngste utøverne. Brett og rigger fra markedets ledende produsenter. Brettene er på minst 150 liter og passer både når du øver på grunnleggende teknikker eller lærer å seile fort.

Alle våre leverandører har gode løsninger i denne kategorien.

Fanatic Viper 70/75/80/85/91
med Freeride rigg*
Fanatic Viper 75/80/85/91 allround brett fra 160 til 240 liter, komplett med NorthSails Freeride rigg i valgfri størrelse. Dette er en allround pakke satt sammen spesielt for begynner og familier. Brett og rigg fra markedets ledende produsenter.Utsyret passer både når du øver på grunnleggende teknikker, og er gøy å seile fort på. Brett leveres med kjøl, finner og fotstropper.Kun brett Kr. 13.999Velg seil fra 1,0 til 7,5 m2fra kr. 14.999,-m/ NorthSails EType rigg*
4,2, 5,3, 5,8, 6,4, 7,0 m2

fra kr. 19.999

 

Fanatic Viper 85 er vårt mestselgende brett til nybegynner, famile og allround de siste årene. Brettet er på komfortable 220 liter. Brettet har et komfortablet mykt dekk og stor kjøl, som gjør det enkelt å lære verdens morsomste sommersport. Pakken leveres komplett med seil/rigg i alle størrelser, delbar mast, bom, forlenger, mastefot, opphalerline, kjøl, finne og fotstropper.

Freeride pakker.

De aller fleste viderekommende windsurfere seiler på freeride brett. Det er lettseilte brett fra 100 til 160 liter. Fokuset for brett i denne klassen er tidlig planing, kryssing og jibbing. Det er her du tar din førs
te vannstart, første hopp og opplever hvor intenst 30 knop er tett på vannet. Vi har mange brett i denne klassen.

Rabatter og betingelser ved kjøp av komplette windsurfingpakker hos .SrfSnoSk8. butikkene.

10% pakkerabatt på rigg (fullpris).
10% på alt tilbehør (drakt, trapes, våtsko etc.)

Depositum ved bestilling: Ved bestilling/ordre betales et depositum på 10% av den totale kjøpesummen. Depositum tilbakebetales ikke ved heving av kjøpet.

*) Vårt lager betyr at brettet finnes tilgjengelig i en av våre butikker.
Frakt mellom butikkene tar normalt 1-5 dager. Brett som må fraktes mellom butikkene må beregnes et fraktillegg på 1200,-. Vi kan bestille de aller fleste brett som føres av hos våre leverandører. Finnes ikke brettet på lager hos oss, må leveringstid beregnes. Leveringstid avtales.

Vi hjelper deg i våre butikker, på telefonen eller mail.
I høysesong må noe tid beregnes på mail, for det er butikk vi driver og vi liker å snakke med deg :)