SUP / Vannrenn

Multisport konseptet!

SUP (Stand Up Paddle/Vannrenn)  er vår neste store felles forlystelse på vannet! Du kan padle deg rundt i beste Venezia stil eller pumpe kroppen til max og oppnå noe av den mest effektive og sunne forbrenningen du noensinne har oppsøkt. På flatt vann er SUP lek for sinnet og trening som setter indre muskulatur på høygir. I fjordene våre kan du surfe båtbølger, mens på strender og rev kan du ri bølger som en Hawaii konge. SUP er populært turfartøy på både innlandsvann og elver, så her kan mange som ellers ikke får benyttet seg av nærmiljøet plutselig se nye muligheter. En artig ting med å stå oppreist og padle er også hvor mye mer man får med seg enn når man sitter nede på vannet i f.eks en kajakk.

SUP er den raskest voksende og mest populære formen for “core workouts” utendørs, så det er mange motiv for å leke mer enn før.  Liker du å gå på ski eller sykle i marka, liker du garantert å bevege deg oppreist på fjorden også.

Vi tilbyr utleie av av SUP i våre butikker i Oslo og Stavanger. (Vi refunderer 1 leie ved kjøp).

 

Vi har flere SUP merker.

Hos oss finner du SUP brett fra leverandørene vi mener er best for norske forhold. Red Paddle Co er den beste leverandøren av oppblåsbare/sammenleggbare SUP mens Fanatic dominerer i SUP for surfing og race.

Ønsker du å montere et windsurfingseil på SUP brettet så har Fanatic sin serie med SUP brett også monteringsmulighet for seil. Slik at du kan seile brettet også. Red Paddle sin oppblåsbare windsurfer gjerne i kombinasjon med iRIG oppblåsbart seil er den optimale kombinasjonen for aktivitet under alle forhold for lekelystne familien.

SrfSnoSk8 begynte å teste ulike SUP konsepter allerde i 2006 og bestitter de vi mener er best på design & produksjon i markedet. SUP lærer du på en knapp time og vil du bli god fort, tilbyr vi også kurs i aktiviteten.

 

I tillegg til brett må du kjøpe en åre. Det finner du også i butikkene våre.

SUP brett koster fra kr. ca. 10.ooo og en åre fra ca kr. 1000,-.
SUP Anuradhapura solnedgangSUP på flatt vann = GOD TRENING!SUP i bølger = SURFING!SUP = YOGA!SUP m/ iRIG = Lær å windsurfe!SUP = lærer du enkelt på 1, 2, 3…

Se mer om Vannrenn/SUP her.