Kites

North Kiteboarding er verdens beste leverandør av kite.

NorthSails kites ble introduserert under ledelse av Ken Winner og Michael Nesler. Ken er en ruvende skikkelse innen design og utvikling både for windsurfing og kitesurfing. Michael står for programvaren til 80% av paraglider industrien. Idag jobber unge innovative Ralf Grosl sammen med Ken og resultatene er imponerende nytenking sammen med tryggheten fra en av bransjens mest erfarne designere. Kvaliteten hos North Kiteboarding er på et svært høyt nivå takket være den nære koplingen til verdens største seilmaker, North Sails.

Små detaljer gir store utslag i at de er raskere å vannstarte, akselerer fortere og virker mer stabile når det kites i høye hastigheter.

Kites med høyere aspekt ratio er ikke 100% vannstartbare og det har skapte mang en svett opplevelse for nybegynnere. Derfor er det viktig å se etter en kite som er lett å vannstarte og med max de-power når du er nybegynner. (i 2016 betyr det, Mono eller Neo).

På websidene til North Kiteboarding finner du utrolig mye informasjon om produktene. I tillegg til hauger med tekst har de også veldig mange informasjonsfilmer for alt mellom kiten og brettet… Sett av god tid og klikk på logoen under!

Priser og hva vi har på lager ser du i nettbutikken vår.

Vi holder kurs i Stavanger. I butikkene har vi folk med god peiling som kan hjelpe deg til å finne den kiten som passer best!