Brett

Kitebrettene fra North Kiteboarding gir et topp utvalg i kvalitet, innovasjon og prisklasser.

Kjernematerialet hos North Kiteboarding brettene er ærlig og bærekraftig tre. Det gir styrke og levetid på spensten i brettet som er vanskelig med andre materialer

North Kiteboarding tilbyr hele sortimentet av brett innen tvillingtupp, bølge og foil (tvillingtupp he he). Twintip brett er hva du skal starte på, mens wavebrett er der du gjerne fortsetter, men foil og racebrett er for spesiellt interesserte.

På websidene til North Kiteboarding finner du utrolig mye informasjon om produktene. I tillegg til å by på både ord og bilder, har de også veldig mange informasjonsfilmer for alt mellom kiten og brettet… Sett av god tid og klikk på logoen under!

 

Twin Tips.
North Kiteboarding er det moderne twintip brettets mor. “Alle” bruker idag trekjerne mellom lag med fiber, slik North introduserte tilbake i 2009 da de inngikk produksjonssamarbeid med en av Østerrikes mest proffe snowboard produsenter. I samme spor ledet de utviklingen da de i 2011 hentet inn en genial designer av snowboardbindinger til å revolusjonere kitebindingene. De lykkes og har idag markedets mest brukervennlige, mest kopierte og likevel mest avanserte bindinger å det er å få.
Surf Boards.
Utviklingen av surfbrett har gjort kvantesprang etter at fokuset på kompakte brett skjøt fart i 2013. CSC (Compact Shape Concept) dominerer selv om “ingen” tør å slippe de tradisjonelle tuppene helt ut av kolleksjonen. Så begge deler er i markedet. Kite utsetter surfbrett for juling som er to lag med fiber værre enn vanlig surfing, så de er sterkere enn vanlige surfbrett og gjerne litt mindre. Ofte er de ok å surfe hvis man ikke har et dedikert surfbrett, og de er topp å surfe på etter båt. (vær forsiktig da de har skarpe finner under). Den dagen du enten kjenner suget etter å ri på bølger eller kjenner at høye hopp ikke passer knær eller risikoprofilen lenger, – da skal du få deg et surfbrett til kiten din. Gøy i lite vind fordi de planer lett, Drøy moro i bølger fordi du kan svinge slik ingenting med bindinger kan.I nettbutikken vår finner du produktomtaler, priser og ser hvilke NKB brett vi har på lager!

Ønsker du et NKB brett du ikke finner i vårt sortiment, så ta kontakt med oss!

Svar på et spørsmål vi ofte får.

Vi anbefaler ikke at du bruker wakeboard eller vraker et surfbrett og monterer fotstropper. Det blir mye mas og svært begrenset bruksområde og kort levetid som resultat.

Vi holder kurs i Stavanger. I butikkene har vi folk med god peiling som kan hjelpe deg til å finne det brettet som passer best!